Home Lëkura Si ti trajtoni njollat kafe në lëkurë?

Si ti trajtoni njollat kafe në lëkurë?

by Xh D

Si të trajtoni njollat kafe në lëkurë dhe cili është produkti që rekomandohet?

Ju sugjerojmë të përdorni produkte organike për ti zbehur njollat dhe nëpërmjet këtyre produkteve me përbërës organik të certifikuar ju gjithashtu mund të parandaloni dhe shfaqjen e njollave të reja kafe.

Plazhi
Shfaqja e njollave nga dielli në fytyrë dhe në lëkurë është një fenomen në rritje, tek femrat dhe meshkujt të çdo moshe, por madje edhe te fëmijët. Ndaj është shumë e rëndësishme që të qartësoheni në lidhje me këtë lloj problemi.

Përse shfaqen njollat kafe në lëkurë?
Shumë njerëz besojnë se këto njolla shkaktohen vetëm nga dielli. Por ky është një mit për t’u nënvlerësuar duke qenë se shpesh njollat në lëkurë mund të lidhen thjesht me përsëritjen natyrale të procesit të ripërtëritjes së qelizave të epidermës.

Një shkak tjetër i shfaqjes së njollave të errëta në lëkurë vjen nga keqfunksionimi hormonal, në raste të tjera kjo mund të lidhet edhe me përdorimin e kremrave dhe parfumeve që përmbajnë suflate, kimikate dhe shumë kimikate të tjera që nuk janë të përshtatshme në diell dhe krijojnë irritime/ skuqje në lëkurë, demtojnë sipërfaqen e lëkurës gjithashtu ndikojnë dhe në organizmin tuaj.

Si ti trajtoni njollat kafe?
Kurimi i njollave nga dielli është një problem të cilit i duhet kushtuar shumë vëmendje. Ndërkohë nëse kujdesi është lënë pas dore për një kohë të gjatë, pasojat mund të jenë edhe më të mëdha. Kini parasysh faktin se është e nevojshme që të mbroheni sa më shumë nga dielli, sepse sapo shkaktohet një dëm i tillë në lëkurë, ju nuk mund të riktheheni më mbrapsht.

Cilat janë këshillat që ju sugjerojmë dhe cili është produkti më efikas që ofron rezultate unike?

E rëndësishme për kurimin e njollave gjatë ekspozimit në diell, është aplikimi i kremit rigjenerues me vitaminë A, D dhe E, i cili do të zbehi njollat që ndodhen në lëkurën tuaj dhe do të parandalojë shfaqjen e njollave të reja në lëkurë. Fytyra, dekolteja dhe duart janë vendet më të prekura nga dielli. Pra atyre u duhet kushtuar një vëmendje më e madhe nga ana juaj gjatë procesit të përhapjes së kremit rigjenerues.

Zgjidhja?
Mbrojeni gjithmonë dhe në mënyrën e duhur lëkurën përpara se ta ekspozoni në diell duke bërë kujdes në zgjedhjen e produkteve organike të cilat përmbajnë përbërës me ekstrakte bimore dhe shtazore.

PËR PERSONAT QË KANË PROVUAR GJITHÇKA, REPARANDO ËSHTË KRIJUAR POSAÇËRISHT PËR JU.

TRANSPORT NË SHQIPËRI, KOSOVË DHE MAQEDONINË E VERIUT!

REPARANDO nga SKIN NOVIS, është krem rigjenerues, i cili falë përbërësve trajton dhe zbeh njollat kafe, duke i dhuruar lëkurës një pamje rinore dhe rrezatuese. Ky krem ka gjithashtu efekt anti-age, stimulon prodhimin e kolagjenit dhe lufton rrudhat. Kremi ka në përmbajtje përbërës organik si: Gjalpi i dhisë, gjalpi shea, kalendula, trumza, sherebela, bari i pezmit dhe produkte blete. REPARANDO është formuluar me përbërës që hidraton lëkurën në thellësi, parandalon rrudhat dhe njollat e moshës, promovon prodhimin e kolagjenit. Falë përbërësve organik, si gjalpi i dhisë depërton në 8 shtresa të sipërfaqes së lëkurës duke forcuar lëkurën, dhe duke e përmirësuar teksturën e lëkurës.

KREMI REPARANDO vepron gjithashtu si:

ARTIKUJ TË TJERË QË MUND T’JU INTERESOJNË:

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!