Home Flokët Si të trajtoni irritimet dhe skuqjet në lëkurën e fëmijëve?

Si të trajtoni irritimet dhe skuqjet në lëkurën e fëmijëve?

by admin

Lëkura e foshnjës është jashtëzakonisht e ndjeshme. Për shkak se është kaq e ndjeshme, lëkura e foshnjës ka nevojë për mbrojtjen e duhur dhe kujdes – çdo produkt që vendoset në lëkurën e foshnjës duhet të jetë i sigurt dhe të jetë produkti i duhur, kjo është edhe arsyeja pse ju duhet të zgjidhni me shumë kujdes një krem organik.

Cila është mënyra më e mirë për të trajtuar skuqjen?

Zgjidhni pelenat e duhura.

Mbajeni fëmijën tuaj të pastër dhe të thatë duke ndryshuar pelenën e tij shpesh.

Skuqja mund të shkaktohet nga detergjentet, nevojitet që të zgjidhni detergjentët e duhur.

Aplikoni produkte që përmbajnë vaj natyral (vaj ulliri) të cilat e hidratojnë zonën e skuqur.

Lëreni fëmijën të qëndroj disa minuta pa pelena, në mënyrë që lëkura të ajroset ose skuqja të largohet më shpejt.

Lëkura e bebeve dehidratohet shumë lehtë. Përdorimi i produkteve me kimikate nuk i ofron lëkurës hidratimin e duhur. Shumë nga përbërësit kimikë mund ta dëmtojnë lëkurën e fëmijëve tuaj duke i shkaktuar irritime të ndryshme, alergji, ose duke e dehidratuar më tepër lëkurën. Përbërësit sintetikë kimikë mund të jenë shqetësuese për lëkurën e fëmijëve tuaj.

Pse LEVITATE Baby Oil Cream rekomandohet për kujdesin e lëkurës te fëmijët?

Ne e kuptojmë që lëkura delikate e foshnjës ka nevojë për lagështi shtesë për ta mbrojtur atë nga thatësia, kështu që ajo të mbetet gjithmonë e butë. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar kremin e fëmijëve i cili ushqen dhe hidraton deri në 24 orë dhe ndihmon për ta mbajtur lëkurën e foshnjës të butë gjatë gjithë ditës. Produkti LEVITATE Baby Cream, përmban ingredientë si: lule balsami, kalendulë, kamomil, gjalpë shea, produkte blete, vaj ulliri të cilët i dhurojnë lëkurës hidratim (Vitaminë A & E), butësi, largon irritimet, skuqjet dhe ka veti anti-inflamatore.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!