Home Këshilla Si të rrisni mjekrën në mënyrë natyrale?

Si të rrisni mjekrën në mënyrë natyrale?

by Xh D

Duke marrë për bazë se mjekra tek meshkujt është një nga tendencat e kohës,  ne ju sygjerojmë se çfarë këshillash duhet të ndiqni për të patur një mjekër të shëndetshme.

Duket sikur nuk ka asgjë të komplikuar në rritjen e mjekrës: mjafton që të mos shkoni tek berberi por në fakt rritha e mjekrës ësht ë një shkencë e vertetë, nuancat e së cilës studiohen mirë paraprakisht.

Disa këshilla se si të kujdeseni për mjekrën?

  • Pushoni mjaftueshëm. Gjumi do të ndihmojë në riparimin e qelizave të dëmtuara dhe do të promovojë rritjen e mjekrës. Mos fjetja e mjaftueshme ose mungesa e gjumit të mjaftueshëm me cilësi të lartë ka qenë e lidhur me një ulje të testosteronit që trupi juaj prodhon natyrshëm.
  • Menaxhoni stresin në mënyrë të shëndetshme, mjekra nuk rritet nëse jeni të stresuar.
  • Përdorni produkte organike me përbërës natyral të certifikuar si; hithra, bima  e bishtit të kalit dhe mente.
  • Ushqehuni shëndetshëm; Sugjerohet që vaktet tuaja të përmbajnë vitamin dhe minerale të cilat do i ofrojnë mjekrës tuaj vlerat ushqyese për të cilat ajo ka nevojë të rritet.
  • Pastrojeni mjekrën me ujë të vakët. Lëkura e pastër dhe e lagur është më e favorshme për rritjen e shëndetshme të flokëve. Lani fytyrën me sapun organik.
  • Bëni trajtime me produkte organike që përmbajnë hithër, mente dhe bimën e bishtit të kalit këto ingredient do i ofrojnë mjekrës suaj kujdesin që i nevojitet.

Cili është produkti efektiv për të nxitur rritjen e mjekrës në mënyrë natyrale?

SPRAY KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE DHE RRITJES SË MJEKRËS – SOLIDUM, me ingredient organik si: hithra, bima e bishtit të kalit, mente. Këto ingredient janë të pasur me vitamina, forcojnë qimet e mjekrës, flokët dhe përdoren për të luftuar rënien e flokëve dhe për të rritur mjekrën në mënyrë natyrale. Përbërës të cilët na ofrojnë aromë të freskët, butësi në lëkurë dhe hidratim. Hithra stimulon prodhimin e kolagjenit, duke rritur prodhimin e kolagjenit stimulohet rritja e flokëve dhe qimeve të mjekrës.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!