Home Këshilla Si ta trajtosh Psoriazën me produkte organike?

Si ta trajtosh Psoriazën me produkte organike?

by admin

Psoriaza është një patologji e lëkurës përhapur në të gjithë botën. Ajo është një sëmundje e zakonshme, kronike e lëkurës, thonjve dhe artikulacioneve. Shfaqet tek femrat dhe meshkujt e çdo moshe.

5 Llojet kryesore të Psoriazës

Psoriaza shfaqet kur qelizat e lëkurës fillojnë të zëvëndësohen më shpejt se zakonisht. Qelizat e lëkurës normalisht zëvëndësohen çdo 3-4 javë. Tek njerëzit me psoriazë, ky proçes ndodh çdo 3-4 ditë. Kjo kohë nuk është e mjaftueshme që qelizat të jenë në gjendjen e tyre normale, çka shkakton në sipërfaqe të lëkurës disa si petëza të irrituara, të kuqe si në gri. Simptomat e psoriazës janë të ndryshme në njerëz të ndryshëm, prandaj trajtimi rekomandohet të bëhet me produkte organike natyrale, pasi janë efektive dhe rezultatet zgjasin në kohë. Qëllimi është të ndalohet rritja e shpejtë e qelizave dhe të largohen petëzat e krijuara në sipërfaqe të lëkurës.

Si mund ta trajtosh dhe mirëmbash Psoriazën me kremin rigjenerues REPARANDO?

REPARANDO është një krem ​​organik me përbërës të certifikuar nga Bashkimi Europian. Duhet të theksohet se produkti është në formën e një kremi. Formula e përqendruar vepron për problematika të lëkurës si: psoriaza, neurodermatiti, ekzema dhe puçrrat. Kremi përmban ekstraktet e: kalendulës, sherebelës, trumzës dhe bar pezmi. Përmban gjalpë dhie dhe shea të njohura për vetitë ushqyese dhe rigjeneruese. Të gjithë këto përbërës rigjenerojnë dhe tonifikojnë lëkurën, normalizojnë ekuilibrin e pH dhe luftojnë inflamacionin.

Prodhuesi i produktit është “SKIN NOVIS”  një kompani me një histori të pasur të klientëve të lumtur në fushën e kozmetikës ORGANIKE.

*Artikuj të tjerë që mund t’ju interesojnë:

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!