Home News Rio anulon paradën e Karnavaleve për shkak të rritjes së rasteve me virus

Rio anulon paradën e Karnavaleve për shkak të rritjes së rasteve me virus

by E Ll

Rio de Zhaneiro ka anuluar paradat në rrugë dhe festat gjatë karnavalit të tij me famë botërore për të dytin vit për shkak të rritjes së rasteve me COVID-19 dhe kërcënimit nga ardhja e variantit të koronavirusit Omicron, tha të martën kryebashkiaku i qytetit.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!