Home News Parashikimet e Elon Musk për 2022:

Parashikimet e Elon Musk për 2022:

by E Ll

CEO i Tesla-s, Elon Musk, është një nga njerëzit më të njohur në botë dhe ai ofroi parashikimet e tij për vitin 2022 gjatë një bisede një orëshe në Konferencën CODE 2021 në Los Anxhelos.

Ai diskutoi për një sërë çështjesh, të cilat beson se do të dalin në pah gjatë këtij viti kalendarik.

Parashikimet e Elon Musk për vitin 2022

Elon Musk ka parashikuar se kriptovalutat do të bëhen më të njohura në të gjithë botën, pasi ai bëri që këto monedha të jenë më të besueshme se monedhat e sotme, sepse ato kontrollohen nga një rrjet.

“Për momentin, disa oligarkë kontrollojnë themelet e parasë,” tha ai.

CEO i Tesla-s preku kërkesën për energji si një problem tjetër potencial, duke parashikuar se kërkesa për energji do të dyfishohet pas disa vitesh. Elon Musk sugjeroi alternativa që tashmë po shqyrtohen, si energjia bërthamore.

Droga ishte një temë që preku edhe Elon Musk, pasi pretendon se si shoqëria ashtu edhe sistemi ligjor do të jenë më lejues me konsumimin e drogave psikoaktive.

Ndërsa shikonte drejt së ardhmes, ai parashikon që humanoidët robotikë së shpejti të jenë pjesë e jetës sonë.

Elon Musk përfundoi duke theksuar rëndësinë e teknologjisë së tij Starlink në të ardhmen, pasi ai thotë se interneti satelitor do të jetë çelësi për t’u dhënë njerëzve në zonat rurale akses në internet me shpejtësi të lartë lidhjeje.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!