Home Kuriozitet Parashikimet e Baba Vanga-s për 2022:

Parashikimet e Baba Vanga-s për 2022:

by E Ll

Baba Vanga, e cila humbi shikimin në moshën 12-vjeçare, parashikoi fatkeqësi natyrore, një krizë uji dhe një pushtim të huaj deri në fund të vitit të ardhshëm.

Baba Vanga e cila dyshohet se parashikoi 11 shtatorin dhe Brexit, ka bërë gjashtë profeci të tmerrshme për vitin 2022.

Pasi u verbua, mistikja bullgare pretendoi se ajo u bë e vetëdijshme për një dhuratë të rrallë nga Zoti që i mundësoi asaj të shihte të ardhmen.

E mbiquajtur Nostradamusi i Ballkanit, vizionet e saj thuhet se janë 85% të sakta dhe përfshijnë tragjedinë e Çernobilit, vdekjen e Princeshës Diana dhe shpërbërjen e Bashkimit Sovjetik.

Megjithë një 2021 sfidues për të gjithë botën, parashikimi i radhës i Baba Vanga-s është plot dënim dhe errësirë ​​të mëtejshme.

Ndoshta parashikimi më i lehtë i besueshëm i saj për vitin 2022 është marrja e realitetit virtual me njerëzit që kalojnë më shumë kohë se kurrë para ekraneve.

Ajo parashikoi gjithashtu një tjetër pandemi, këtë herë të zbuluar në Siberi, e shkaktuar nga një virus i ngrirë që do të çlirohet nga ndryshimet klimatike.

Ndërkohë, shumë qytete do të goditen nga mungesa e ujit me pasoja politike pasi vendet janë të detyruara të gjejnë alternativa, vijon parashikimi.

Dhe alienët do të pushtojnë planetin duke dërguar një asteroid për të kërkuar jetën në Tokë me një rezultat jo miqësor.

Baba Vanga, emri i vërtetë i së cilës është Vangelia Gushterova, parashikoi gjithashtu zi buke në Indi, ku temperaturat supozohet se do të arrijnë 50 gradë duke shkaktuar që karkalecat të sulmojnë të mbjellat.

Më shumë tërmete dhe cunami janë gjithashtu në skenë, sipas mistikut që tregoi për ‘përmbytjet intensive’ në Australi dhe pjesë të Azisë.

Shumë njerëz besojnë se parashikimet e Baba Vanga vazhdojnë të realizohen pas vdekjes së saj në 1996.

Ajo gjithashtu paralajmëroi për përmbytje të mëtejshme në vitin 2022, duke sjellë tërmete dhe cunami.

Vizionet e mëvonshme përfshijnë ndryshimin e orbitës së Tokës në vitin 2023, astronautët që udhëtojnë në Venus në 2028, muslimanët që do të sundojnë Evropën në 2043 dhe fundin e universit në 5079.

Ajo parashikoi gjithashtu se në vitin 2046, njerëzit do të jetonin për më shumë se 100 vjet për shkak të teknologjisë së transplantimit të organeve.Nga viti 2100, ajo besonte se nata do të zhdukej dhe rrezet artificiale të diellit do të ndriçonin një pjesë tjetër të Tokës.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!