Home News Meksikë: Numri i vdekjeve të konfirmuara nga koronavirus është afër 299,000

Meksikë: Numri i vdekjeve të konfirmuara nga koronavirus është afër 299,000

by E Ll

Ministria e Shëndetësisë e Meksikës raportoi 3,719 raste shtesë të infeksioneve me koronavirus dhe 107 vdekje të tjera të dielën, duke e çuar numrin e përgjithshëm të rasteve të konfirmuara në 3,951,003 dhe numrin e vdekjeve nga pandemia në 298,777.

Shifrat e së dielës përfshinin të dhëna të mbledhura gjatë dy ditëve. Ministria e Shëndetësisë nuk publikoi një raport zyrtar mbi zhvillimet e fundit COVID-19 të shtunën.Zyrtarët kanë thënë se shifrat e ministrisë ka të ngjarë të përfaqësojnë një nënnumërim të konsiderueshëm të rasteve dhe vdekjeve me COVID-19.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!