Home Mirëqenia Nuk qenka Tirana! Ja qyteti më i ndotur në botë …

Nuk qenka Tirana! Ja qyteti më i ndotur në botë …

by E Ll

Lahore është në krye të listës së qyteteve më të ndotura në botë, sipas të dhënave të ndotjes së ajrit të publikuara nga Indeksi i Cilësisë së Ajrit në SHBA.

Cilësia e ajrit në qytetin e Pakistanit u regjistrua në mbi 600 të mërkurën.

Shkollat janë mbyllur për shkak të ndotjes në Lahore

Karaçi qëndronte në pozitën e pestë në listë.

Një nivel prej 681 u regjistrua në Gulberg, 626 u regjistrua në Raiwind, 541 në Anarkali Market dhe 532 në Model Town.

Ndërkohë, smogu në provincën Punjab të Pakistanit ka shkaktuar gjithashtu shqetësime tek autoritetet.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!