Home Këshilla Njollat Kafe në Lëkurë – Çfarë i Shkakton dhe Si ti Eleminosh

Njollat Kafe në Lëkurë – Çfarë i Shkakton dhe Si ti Eleminosh

by admin

Njollat kafe janë të njohura ndryshe si njollat e plakjes së lëkurës.

Ato ndikojnë në pamjen tuaj të jashtme dhe të kthehen në një stres të përditshëm.

Krijimi i tyre mund të vijë nga plakja, stresi, njollat e shtatzanisë, mungesa e vitaminave në trup apo të jenë gjenetikisht të trashëguara.

Pavarësisht shkakut të krijimit të këtyre njollave, aleati i tyre kryesor është ekspozimi i pambrojtur në diell. Njollat kafe janë shumë të zakonshme në vendet me shumë diell.

Po ashtu, te njerëzit me një tonalitet të hapur lëkurë të cilët ekspozohen për kohë të gjata nën rrezet e diellit. Rrezet ultra violet aktivizojnë prodhimin e melaninës në trup dhe pjesët më delikate të lëkurës do të kenë tendencën të dëmtohen.

Duke nxitur kështu hiperpingmetimin e saj e për pasojë do të krijohen njollat kafe.

Njollat që shfaqen në fytyrë janë ato më shqetësueset pasi fytyra ekspozohet gjatë gjithë vitit në diell. Në rastin e njollave kafe ky kontakt i vazhdueshëm, i përditëshëm mund të ndikojë në përhapjen e tyre. Mungesa e vitaminës C është një nga arsyet kryesore pse trupi juaj krijon kushtet e përshtatshme për t’u krijuar këto njolla. Përfshini në regjimin tuaj ushqimor, fruta dhe perime që kanë sasi të larta të kësaj vitamine C. Përdor krem organik kundër njollave që të përmbajë qumësht dhie dhe bimë medicinale të certifikuara.

PËR PERSONAT QË KANË PROVUAR GJITHÇKA, REPARANDO ËSHTË KRIJUAR POSAÇËRISHT PËR JU.

REPARANDO nga SKIN NOVIS, është krem rigjenerues, i cili falë përbërësve eleminon hiperpigmentin, trajton rrudhat dhe vijat e imta, duke i dhuruar lëkurës një pamje rinore dhe rrezatuese. Ky krem ka gjithashtu efekt anti-age, stimulon prodhimin e kolagjenit. Kremi ka në përmbajtje përbërës organik si: Gjalpi i dhisë, gjalpi shea, kalendula, trumza, sherebela, bari i pezmit dhe produkte blete. Falë përbërësve organik, si gjalpi i dhisë depërton në 8 shtresa të sipërfaqes së lëkurës duke forcuar lëkurën, duke e përmirësuar teksturën me rezultate të dukshme që në javët e para të përdorimit.

*Artikuj të tjerë që mund t’ju interesojnë:

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!