Home News Një pjesë e vlefshme e artit virtual shitet aksidentalisht për 3,000 dollarë në vend të 300,000 dollarëve

Një pjesë e vlefshme e artit virtual shitet aksidentalisht për 3,000 dollarë në vend të 300,000 dollarëve

by E Ll

Një token shumë i lakmuar i Bored (NFT) është shitur aksidentalisht për një të qindtën e çmimit të kërkuar të tregut.

Pronari i Bored Ape #3,547 bëri një gabim të tmerrshëm në shtypje kur listoi NFT për 3,000 dollarë në vend të 300,000 dollarëve.

NFT është një nga 10,000 botimet e kufizuara, të cilat zakonisht shiten për 200,000 dollarë secila, që vijnë nga flota e veprave artistike dixhitale të Bored Ape Yacht Club.

Vetëm pak sekonda pasi doli në shitje, NFT u rrëmbye nga një llogari e automatizuar që e vuri menjëherë në shitje për gati 250,000 dollarë.

Shitësi, i cili shkon nga maxnaut, i tha CNet se kishte ndërmend të listonte NFT për shitje me 75 ethereum (ETH) – kriptomonedha e preferuar për kryerjen e transaksioneve NFT.

Por duke qenë se ai kishte bërë shumë tregti në internet atë ditë, ai vuajti nga një “humbje përqendrimi” që e bëri atë të shkruante “0.75 ETH”.“E pashë në çast gabimin teksa gishti im klikoi mausin, por… ai u pre në çast përpara se të mund të klikoja ‘Anulo’ – dhe ashtu, 250,000 dollarë ishin zhdukur,” tha ai.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!