Home Marrëdhënie Një ish si Kanye West : Blen shtëpi përballë Kim Kardashian.

Një ish si Kanye West : Blen shtëpi përballë Kim Kardashian.

by E Ll

Kanye West dhe Kim Kardashian do të jenë fqinjë. Ish-çifti mund të jetë duke u divorcuar, por Kanye thuhet se e bleu shtëpinë përballë rrugës nga ish-për çmimin e kërkuar. Sipas Daily Mail dhe Dirt, Kanye shpenzoi 4.5 milionë dollarë në një pronë “relativisht modeste” në Hidden Hills, e cila është drejtpërdrejt përballë shtëpisë masive që ai dhe Kim rinovuan. Kjo pronë tani i përket Kim, e cila shpenzoi 23 milionë dollarë për të blerë gjysmën e Kanye në tetor. Ju mund të shikoni një turne të ulët në këtë video të Vogue:

Vendi i ri i Kanye u ndërtua në vitin 1955 dhe Dirt e përshkruan atë si “të pavërejshëm arkitektonik», me katër dhoma gjumi, 2.5 banja, plus një studio për mysafirë që ka një dhomë tjetër dhe një banjë të bashkangjitur në garazh. Me sa duket, ka edhe qilim mur më mur dhe një atmosferë shumë të viteve ’80, kështu që shanset janë që Kanye të rinovojë. Oh, dhe ka stalla kuajsh!

Duket se Kanye me të vërtetë donte të zotëronte shtëpinë përballë Kimit sepse ai pagoi 421,000 dollarë mbi çmimin e kërkuar. Natyrisht ia vlente, pasi fakti që Kanye dhe Kim tani do të jetojnë përballë njëri-tjetrit, e bën ndarjen e kujdestarisë shumë më të lehtë dhe do të thotë ndërprerje minimale në jetën dhe rutinën e fëmijëve të tyre.Kujtojmë: Kanye gjithashtu bleu së fundmi një shtëpi në Malibu nga arkitekti i famshëm Tadao Ando, ​​për të cilën ai pagoi 57.3 milionë dollarë. Pra, është e qartë se ai është në disponim për të shpenzuar shumë në pasuri të paluajtshme në Kaliforni!

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!