Home News “Na falni për ndërprerjen”, thotë Mark Zuckerberg

“Na falni për ndërprerjen”, thotë Mark Zuckerberg

by E Ll

Duke kërkuar falje për ndërprerjen në shërbimet e Facebook, Whatsapp dhe Instagram, gjiganti i teknologjisë Mark Zuckerberg ka deklaruar se shërbimet po kthehen online të martën.

“Facebook, Instagram, WhatsApp dhe Messenger po kthehen në internet tani,” tha Zuckerberg në një postim në Facebook.

“Na falni për ndërprerjen sot – e di se sa mbështeteni në shërbimet tona për të qëndruar të lidhur me njerëzit për të cilët kujdeseni”, tha ai.

Në Twitter herët të martën, WhatsApp tha: “Kërkoj falje për të gjithë ata që nuk kanë qenë në gjendje të përdorin WhatsApp sot. Ne po fillojmë të punojmë ngadalë dhe me kujdes WhatsApp përsëri. Faleminderit shumë për durimin tuaj. Ne do të vazhdojmë ju mbajmë të përditësuar kur të kemi më shumë informacion për të ndarë “.

Përdoruesit filluan të raportojnë se Instagram, WhatsApp dhe shërbime të tjera nën ombrellën e korporatës Facebook tani janë të arritshme si zakonisht për herë të parë që nga ora 11:30 EST të hënën, kur raportet për ndërprerjen dhe shërbimet e ndërprera filluan të vërshonin, sipas Sputnik.

Më parë, një faqe që monitoron raportet e ndërprerjeve në internet, Downdetector, tha se ndërprerja e shërbimit në Facebook është më e madhja që ka parë ndonjëherë.

  • Kompania tha në një postim të hënën, “Ndërprerja më e madhe që kemi parë ndonjëherë në Downdetector me mbi 10.6 milion raporte problemesh nga e gjithë bota.”

SHBA-ja udhëhoqi botën në numrin e raporteve për shërbime të ndërprera prej më shumë se 1.7 milion, e ndjekur nga Gjermania me 1.3 milion raporte dhe Hollanda me 9,15,000 raporte.

Ndërprerja e së hënës ka lënë të paarritshme disa shërbime nën ombrellën e korporatës Facebook, përfshirë Instagram, WhatsApp dhe Messenger.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!