Home Marrëdhënie Machine Gun Kelly dhe Megan Fox tashmë të fejuar

Machine Gun Kelly dhe Megan Fox tashmë të fejuar

by E Ll

Në mars 2020, Megan dhe MGK u takuan në xhirimet e Midnight in the Switchgrass, dhe vetëm disa ditë pas xhirimeve, MGK zbuloi se ai takoi “flakën e tij binjake”.

Disa muaj më vonë, Megan luajti në videoklipin e MGK-së për “Bloody Valentine” dhe të dy janë të pandarë që atëherë.

Me njoftimin e IG të Megan erdhi një mbishkrim i përzemërt dhe i dhimbshëm i markës:

“Në korrik të vitit 2020 ne u ulëm nën këtë pemë banja. Ne kërkuam magji. Ne ishim të pavëmendshëm për dhimbjen që do të përballonim së bashku në një periudhë kaq të shkurtër dhe të furishme kohore.”

MGK zbuloi në IG-në e tij se ai e projektoi posaçërisht unazën për Megan – një kombinim i gurëve të tyre të lindjes (ajo, smeraldi; ai, diamanti) për flakën e tij binjake:

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!