Home Marrëdhënie Kim Kardashian thotë se “Asnjë përpjekje për këshillim apo pajtim” nuk do ta riparojë martesën e saj me Kanye West

Kim Kardashian thotë se “Asnjë përpjekje për këshillim apo pajtim” nuk do ta riparojë martesën e saj me Kanye West

by E Ll

Kim Kardashian dëshiron të ndërpresë martesën me bashkëshortin e saj Kanye West më shpejt se sa vonë.

Alum i Keeping Up with the Kardashians, 41 vjeç, paraqiti dokumente për të ecur përpara me divorcin e saj dhe kërkoi të ishte ligjërisht beqare pasi ajo bëri kërkesë për divorc nga reperi në shkurt. Në dosjen e saj të fundit, të siguruar nga PEOPLE të hënën, Kardashian kërkoi që kujdestaria e fëmijëve dhe çështjet pronësore të ishin të ndara nga statusi i saj martesor.

“[Kardashian] është përpjekur të zgjidhë këtë mënyrë që kur ajo paraqiti peticionin e saj për zgjidhjen e martesës në shkurt 2021. [Kardashian] dhe avokati i saj kanë kontaktuar me [West] dhe avokatin e tij disa herë në një përpjekje për ta çuar këtë çështje përpara. për një zgjidhje të shpejtë dhe miqësore. [Perëndimi] nuk është përgjigjur”, citon Kardashian në dokumente.

Kardashian dhe West, 44 vjeç, filluan të takoheshin në vitin 2012 dhe u martuan në maj 2014. Ata kanë katër fëmijë: vajzat North, 8, dhe Chicago, 3½, si dhe djemtë Saint, 6, dhe Psalm, 2½.

“Martesa e palëve është prishur në mënyrë të pariparueshme. [Kardashian] nuk dëshiron më të martohet me [West],” thuhet në dokumente. “Thjesht nuk ka arsye bindëse për të mos miratuar një mocion për të dyfishuar dhe përfunduar statusin martesor në këtë rast.”

Një përfaqësues i West nuk iu përgjigj menjëherë kërkesës së PEOPLE për koment.

Në dosjen e saj, Kardashian vazhdon: “Nuk ka dyshim që martesa e palëve nuk është më e qëndrueshme. [Kardashian] nuk ka dëshirë të pajtohet me [West] dhe dëshiron që martesa e tyre të ndërpritet. Dallimet e papajtueshme kanë çuar në prishjen e pandreqshme të martesa, dhe nuk ka asnjë mundësi për të shpëtuar martesën nëpërmjet këshillimit apo mjeteve të tjera. Ruajtja e vazhdueshme e statusit teknik martesor midis [West] dhe [Kardashian] nuk shërben për asnjë qëllim të dobishëm dhe nuk ka asnjë arsye për të ruajtur marrëdhënien juridike.”

Nëna e katër fëmijëve më tej dyfishon lutjen e saj për të zgjidhur martesën. “Dallime të papajtueshme kanë ekzistuar dhe vazhdojnë të ekzistojnë midis [Perëndimit] dhe meje, të cilat kanë bërë që martesa jonë të prishet në mënyrë të pakthyeshme. Asnjë përpjekje këshillimi apo pajtimi nuk do të ketë asnjë vlerë në këtë kohë,” thotë ajo.

Kardashian shton, “[West] dhe unë të dy meritojmë mundësinë për të ndërtuar jetë të reja. Prandaj, unë kërkoj që kërkesa ime për të dyfishuar dhe për të përfunduar statusin tonë martesor të pranohet.”

Kardashian së fundmi është në lidhje me komedianin e Saturday Night Live, Pete Davidson. Ata u lidhën për herë të parë në tetor dhe që atëherë janë parë publikisht duke kaluar kohë së bashku në shumë raste.

Edhe pse Kardashian argumentoi se West nuk ka qenë përgjegjës në çështjet ligjore që kanë të bëjnë me divorcin e tyre, ai vazhdimisht ka bërë thirrje publike për t’u rikthyer së bashku me ish-in e tij. Të enjten e kaluar, West i kushtoi këngën e tij “Runaway” Kardashian-it teksa performonte në koncertin Free Larry Hoover me Drake në Coliseum të Los Angeles.

“Kam nevojë që të vraposh menjëherë tek unë, zemër,” tha West në tekstin e tij, duke shtuar, “më konkretisht, Kimberly”.

Kardashian ishte e pranishme me dy fëmijët e tyre më të mëdhenj, North dhe Saint, si dhe motra e saj Kendall Jenner dhe mamaja Kris Jenner.

“Kim gjithmonë do t’i sjellë fëmijët në ngjarje që janë të rëndësishme për Kanye. Bashkë-prindërimi dhe sigurimi që fëmijët e saj të jenë të lumtur do të jetë gjithmonë prioriteti i saj,” tha një burim më parë për PEOPLE, duke shtuar se vajza North “është veçanërisht një fanse e babait të saj. muzikë.”

Megjithatë, burimi vuri në dukje se Kardashian “ka lëvizur përpara”, por “ajo e di se është e vështirë për Kanye të merret me të”, duke shtuar, “Ajo nuk është e befasuar që ai lutet në publik që ajo të rikthehet tek ai. Ajo thjesht po përpiqet të jesh i respektueshëm për të”.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!