Home Art dhe Kulturë Ja dhe fotoja e parë e Daniel Radcliffe, Rupert Grint dhe Emma Watson për Ribashkimin e Harry Potter

Ja dhe fotoja e parë e Daniel Radcliffe, Rupert Grint dhe Emma Watson për Ribashkimin e Harry Potter

by E Ll

Në fotografinë e parë të përvjetorit të 20-të të Harry Potter: Return to Hogwarts, Daniel Radcliffe, Emma Watson dhe Rupert Grint janë ulur në një nga sallat e shenjtëruara të Hogwart-it ku kanë filmuar shumë skena për ekskluzivitetin magjik.

Sigurisht, ka kaluar pak kohë dhe treshja duket më ndryshe se sa në filmin e parë, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone. Daniel ka një mjekër, kaçurrelat e egra të Emës tani janë një prerje pixy dhe Rupert ka një pamje më të pjekur.

Dhe megjithëse ata janë të vetmit që shfaqen në këtë imazh të ri, fansat do të kenë një paraqitje të shkurtër të pjesës tjetër të kastit. Ne kemi marrë tashmë një vështrim të fshehtë në Robbie Coltrane (Hagrid) dhe Matthew Lewis (Neville) të ditëve moderne në ngacmimin e parë të ribashkimit, të publikuar në fillim të kësaj jave.

Sipas HBO Max, shumë nga yjet e dashur do të shfaqen, duke përfshirë Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch dhe Evanna Lynch.

Me fjalë të tjera, është një shtëpi plot!

Një person që nuk pritet të marrë pjesë në ribashkim është autorja i Harry Potter, J.K. Rowling. Sipas raportimeve të shumta, ajo është përfshirë në pamjet speciale arkivore nga prodhimi i filmit të parë.

Vitet e fundit, autorja ka bërë komente të diskutueshme për komunitetet jobinare dhe transgjinore, me disa njerëz që e akuzojnë atë për transfobi.

Pikëpamjet e Rowling janë dënuar nga Daniel, Emma dhe Rupert, si dhe anëtarë të tjerë të kastit.Në qershor 2020, Daniel shkroi në një postim në blog, të publikuar nga Trevor Project, se “gratë transgjinore janë gra”, përpara se t’u kërkonte falje fansave në emër të Rowling: “Të gjithë njerëzve që tani mendojnë se përvoja e tyre me librat është njollosur ose e pakësuar, më vjen thellësisht keq për dhimbjen që të kanë shkaktuar këto komente. Unë me të vërtetë shpresoj që të mos e humbisni plotësisht atë që ishte e vlefshme në këto histori për ju.”

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!