Home Kuriozitet Festivali “djallëzor” i Travis Scott kthehet në tragjedi. Sa persona humbën jetën ?

Festivali “djallëzor” i Travis Scott kthehet në tragjedi. Sa persona humbën jetën ?

by E Ll

Raportet e dala nga festivali Astrowold, i cili u zhvillua në Hjuston më 5 nëntor, janë të tmerrshme. Koncerti i Travis Scott, i përshkruar si “i errët dhe djallëzor” nga njerëzit e pranishëm, ishte vendi i të paktën tetë vdekjeve dhe lëndimeve të panumërta. Gjatë gjithë kohës, dhe pavarësisht lutjeve të publikut, shfaqja nuk u ndal kurrë. Ndërsa Travis performonte para një sfondi që përshkruhej nga disa si “portat e ferrit”, trupat e pajetë po merreshin nga siguria.

Disa ditë para festivalit Astroworld 2021: Scott publikon këngën Escape Plan.

Ky është arti që ka shoqëruar këngën.

Promovimi rreth festivalit Astroworld ka të bëjë me vdekjen dhe portalet.

Njerëzit po thithen në “një univers tjetër” nën syrin vigjilent të elitës okulte. Mjerisht, ndoshta kjo është pikërisht ajo që ndodhi në festivalin aktual.

Ky imazh që promovon ngjarjen është po aq i frikshëm: sytë e elitës që vëzhgojnë këtë epiqendër të energjisë së errët vibruese që ishte festivali Astroworld. Sipas dëshmitarëve kishte vërtet “energji të errët vibruese” në atë festival.

Shfaqja filloi me një mal të zjarrtë, djallëzor, brenda të cilit një sy gjigant vështronte publikun.

Gjatë gjithë shfaqjes, ajo vrimë në mal kthehet në një portal spirale.


Brenda atij “portali” : “Shihemi në anën tjetër”. E frikshme.

Travis Scott kishte veshur një bluzë që përshkruante një person duke hyrë në një “portal” dhe duke u transformuar.

Nuk kaloi shumë dhe shfaqja u shndërrua në kaos pasi lëvizja e turmës bëri që njerëzve t’u binte të fikët dhe të shkeleshin. Edhe pse të rënit të fikët nuk është e pazakontë gjatë këtyre ngjarjeve, Astroworld u shndërrua në masakër. Ndërsa më shumë njerëz u lënduan, njerëzit kërkuan që shfaqja të ndalohej, por nuk u bë kurrë.

Në këtë video shqetësuese, njerëzit përpiqen të tërheqin vëmendjen e stafit të festivalit, duke bërtitur “ndalo shfaqjen” sepse “dikush po vdes” … pa dobi.

Por shfaqja nuk u ndal kurrë. Në fakt, ishte një kreshendo e imazheve djallëzore, okulte të elitës.

Në një moment, mali ishte i mbushur me sy të mërzitur që shikonin ndërsa njerëzit po vdisnin fjalë për fjalë.

Nga fundi i emisionit, duar gjigante u shfaqën mbi portal. Kjo nuk është e drejtë.

Shumë fansa të Travis Scott u larguan nga shfaqja të traumatizuar dhe plotësisht të bindur se ata kanë qenë dëshmitarë të diçkaje demonike.
Gjithçka që rrethonte Astroworld 2021 ishte e errët, e frikshme dhe parandjenja ishte thjesht shqetësuese deri në thelb. Llogaritë nga njerëzit që përjetuan shfaqjen drejtpërdrejt përmendin “dridhje” të çuditshme që mund të dëgjoheshin gjatë gjithë kohës. Gjatë gjithë shfaqjes, një sintet i zhurmshëm dhe shqetësues vazhdoi të luante mbi këngët e Scott-it, të cilat i dhanë një cilësi rrëqethëse filmi horror performancës.

Me pak fjalë, fakti që momentet e fundit të të paktën tetë personave u zhvilluan në këtë mjedis makth, përballë një portali fjalë për fjalë në ferr, është një mendim i vështirë për t’u kuptuar.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!