Home Mirëqenia Erdhi përsëri në modë modeli i flokëve i princeshë Dianës;

Erdhi përsëri në modë modeli i flokëve i princeshë Dianës;

by admin

Prerja ikonike e princeshë Dianës ( Diana bob hairstyle), është rikthyer këtë pranverë por me një frymë pak më moderne.

Flokët e Princeshës Diana ishin një evolucion , këtë e dimë. Me fjalë të tjera, ekziston një ndryshim midis flokëve të saj para fejesës në 1981… dhe flokëve të Dianës në fillim të viteve 90: “Prerjet e Diana-s janë ende shumë moderne, por gjithçka varet nga mënyra se si i stiloni ato”, shpjegon Trygstad ( një eksperte e flokëve). “Shumica e gjatësive të saj do të dukeshin të shkëlqyera për këdo, por nëse keni tipare për flokë të shkurtër fare model pixie, zgjidhni një gjatësi më të shkurtër. Nëse forma e fytyrës tuaj është e butë, një bob më i gjatë do të jetë më i bukur.”

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!