Home Kuriozitet Dalin në dritë djalët e fundit të AVICII-t …

Dalin në dritë djalët e fundit të AVICII-t …

by E Ll

Fjalët e fundit të Aviciit përpara se të  merrte jetën e tij janë zbuluar në një libër të ri dhe ai nënvizon tragjedinë.

DJ 28-vjeçar suedez kreu vetëvrasje në prill të vitit 2018, duke përdorur një shishe qelqi të thyer.

Shënimet e ditarit që ai shkroi pak para vdekjes së tij janë në librin “Tim – Biografia Zyrtare e Avicii” dhe ato janë zemërthyese.

Regjistrimet e zymta janë shkruar ndërsa ai ishte në spital dhe në rehabilitim … Ai shkroi, “Ato ditë në spital ishin ditët më ankthi dhe pa stres që mund t’i kujtoj gjashtë vitet e fundit, ato ishin pushimet e mia të vërteta, si dëshpëruese. siç mund të tingëllojë.”

Këngëtari i EDM foli për betejën e tij të gjatë me abuzimin me drogën dhe alkoolin… “E kisha të vështirë të pranoja të mos pija më kurrë, megjithëse u sugjerova fuqishëm nga të gjithë mjekët që të prisja të paktën një vit para se të pija një birrë.” Kjo kishte një kthesë të rrezikshme në lëvizjen e rehabilitimit – rehabilitimi në Kaliforni, i cili sugjeron që të varurit mund të pinë mesatarisht dhe të pinë duhan barërat e këqija. Ekspertët thonë se kjo është një recetë për katastrofë.

Ai vazhdoi… “Sigurisht, nuk dëgjova shumicën e mjekëve, dëgjova çiftin që tha se ishte mirë nëse do të isha i kujdesshëm. Unë isha injorant dhe naiv dhe po bëja xhiron e botës, ende në turneun e pafund…”

Një ditë para vetëvrasjes së tij, Avici shkroi: “Derdhja e shpirtit është lidhja e fundit para se të rifillojë!”Libri do të dalë në treg muajin e ardhshëm.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!