Home Këshilla Cila është metoda natyrale për trajtimin e djegieve nga dielli?

Cila është metoda natyrale për trajtimin e djegieve nga dielli?

by admin

Me rritjen e temperaturave, kalojmë më shumë kohë jashtë dhe për këtë arsye duhet të mbrohemi. Çdo ditë duhet të përdorni mbrojtje kundër rrezeve të diellit.

Në këtë artikull do të gjeni se cilat janë simpotomat e djegies nga dielli, si ta parandalojmë dhe cili është produkti i duhur për të trajtuar djegiet?

Fakte për djegiet

  • Djegiet shkaktohen nga drita UV e diellit.
  • Në disa raste djegiet mund të shkaktojnë shenja në lëkurë.
  • Evitimi i rrezeve të diellit dhe djegieve është më mirë sesa trajtimi i efektit të tyre.

Simptomat  

Simptomat dallojnë nga njëri person tek tjetri. Djegiet e vogla nuk shkaktojnë asgjë më shumë se një skuqje të lehtë të pjesëve të prekura të lëkurës.

Është shumë e rëndësishme që trajtimi i djegieve të fillojë sa më parë të jetë e mundur. Djegiet mund të shkaktojnë dëmtime të përhershme të lëkurës dhe të rrisin rrezikun nga kanceri i lëkurës.

Parandalimi

Mënyra më e mirë për të parandaluar djegien e lëkurës është që të minimizohet koha e ekpozimit të lëkurës ndaj rrezeve të diellit:

  • Të qëndrohet në hije
  • Të mbahet kapele me strehe më të madhe
  • Të mbrohen sytë me syze të errëta

Cili është produkti që rekomandohet dhe është efektiv për të trajtuar djegiet që shkaktohen nga dielli?

REPARANDO by SKIN NOVIS falë formulës unike revolucionare është i pasur me vitamina A, D, dhe E. Ingredientët 100% organik si; produkte blete që ndihmon qelizat të rigjenerohen më shpejt duke e përshpejtuar kohën e rigjenerimit të djegies, kalendula ka veti qetësuese për djegiet, gjalpi shea gjithashtu ka veti anti-inflamatore dhe redukton skuqjet që shkaktohen nga djegia e lëkurës. Kremi rigjenerues REPARANDO është produkti i duhur për të trajtuar djegiet dhe për t’i dhuruar lëkurës kujdesin që i nevojitet.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!