Home Kuriozitet 33 vjeçari : “Isha i dëshpëruar të dukesha si Ricky Martin, shpenzova një pasuri për 30 operacione.“

33 vjeçari : “Isha i dëshpëruar të dukesha si Ricky Martin, shpenzova një pasuri për 30 operacione.“

by E Ll

Francisco Mariano Javier Ibanez, nga Buenos Aires, Argjentinë, 33 vjeç, ka pranuar varësinë e tij ndaj operacioneve plastike.

Ai ka thënë se dëshira e tij për t’u dukur si Ricky Martin ka nisur shumë kohë më parë, kur njerëzit kanë vërejtur se kishte një ngjashmëri mes tij dhe këngëtarit portorikan.

Francisco tha: “Kjo filloi shumë kohë më parë, kur më thanë se kisha një frymë të Ricky Martin.

“E mora si shaka, por fillova të bëj disa ndryshime dhe ngjashmëria u rrit.”

Më pas ai vendosi të shkojë deri në fund, duke thënë: “Kam marrë një foto të tij, kuptova se më pëlqente dhe, si çdo gjë në jetë, kur më pëlqen diçka, e bëj atë”.

Megjithatë, Francisco, i cili tha se ishte “i lindur për televizion dhe kamera” dhe “ndihet i pabesueshëm” kur njerëzit i kërkojnë një selfie në rrugë, tani pranon se i vjen keq që ka ndryshuar pamjen e tij për t’u dukur si dikush tjetër.

Pavarësisht se tani ka shpenzuar rreth 8,254 dollarë për procedurat kozmetike, ai tha: “Tani jam në gjendje të kuptoj se gjëja ideale është të jesh vetvetja, jo dikush tjetër.

Francisco Mariano Ibanez kishte bërë 30 operacione për t’u dukur si Ricky Martin.

“Por u desh pak kohë për ta kuptuar këtë.”

Në një intervistë të fundit në kanalin televiziv argjentinas Cronica HD, Ricky Martin e pranoi zakonin e tij të kirurgjisë estetike, duke thënë: “Unë mendoj se, në një moment në jetën tuaj, varësia zhvillohet dhe më pas përkeqësohet”.

Francisco foli sinqerisht për gjendjen e tij mendore në momentin e procedurave, duke thënë: “Kur fillova të operohesha, e dija që gjërat po dilnin jashtë kontrollit dhe se atje

Këto ditë, Francisco është një trajner i kualifikuar ontologjik, i specializuar në neuroshkenca.

Ai duket si një person krejtësisht ndryshe këto ditë, por më parë u kishte thënë gazetarëve se nuk ishte mësuar ende me trupin e tij të ri pas shtatë vitesh ndryshimesh.Ai e bëri këtë pranim pasi u shfaq në një reality show argjentinas të 2018-ës për humbje peshe të quajtur “Cuestion de Peso” (“Një çështje peshe”), gjatë së cilës ai humbi mbi 90 kg.

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!